Nybrogatan 17

Kontor, 250 m2, Stockholm, City

I ett av Stockholms mest trivsamma lägen har Humlegården uppfört Nybrogatan 17.

Omgivning

Runt hörnet från Nybrogatan 17 når du enkelt precis allt du önskar. Strax intill finns Östermalmstorg, Stureplan, Norrmalmstorg och Nybroplan. I kvarteret ligger anrika Östermalms Saluhall med fina råvaror och fantastisk service som har gjort saluhallen till en inbjudande mötesplats för både stockholmare och turister. Saluhallen är nyöppnat sen november 2020 efter en omfattande restaurering. Ungefär samtidigt slår ett nytt högklassigt lifestyle-hotell med 71 rum, spa, restaurang och cocktailbar upp portarna i fastigheten intill.

Planlösning

På våningsplanet möts man av ytor med rymd och stora ljusinsläpp i tre väderstreck med fönster från golv till tak, genomtänkta planlösningar och en hög ambition avseende såväl standard som atmosfär. I två av tre väderstreck är fasadfönstren försedda med dekorativa och solljusavskärmande utsmyckning. En spektakulär lutande glasfasad vetter mot innergården skapar en härlig rymd och ger karaktär till varje våningsplan. Aktuellt kontorsyta som ännu finns tillgängligt är ca 250 kvm.
Till fastigheten tronar en inbjudande och gemensam takterrass som gjord för möten, events och njuta lunchen på.

Kommunikationer

Det ska vara enkelt att ta sig till och från kontoret. Runt Nybrogatan 17 finns alla kommunikationer du kan önska. Välj mellan buss, tunnelbana och båt, eller ta cykeln till jobbet – i fastigheten har vi ordnat både cykelparkering och omklädningsrum med dusch. Vill du ta bilen hittar du flera parkeringsgarage i närheten.

Service

Björn Franzé har öppnat Brassserie Astoria i fastigheten från tidig morgon till sen kväll jämte trivsamt och nära utbud i både grannfastigheterna och i kvarteren.
Möjlighet till konferens- och mötesrum, tillfälliga eller långsiktiga projektrumsförhyrningar och café i fastigheten via co-working operatören Convendums lokaler på första våningsplanet.

Övrigt

I ett av Stockholms bästa och mest trivsamma lägen har Humlegården uppfört Nybrogatan 17. Det spännande mötet mellan modern arkitektur, omsorgsfullt renoverat 1870-tal i välkända och levande kvarter gör platsen unik.
I fastigheten finns nu kreativa och inspirerande lokaler för våra nya hyresgäster. I gamla biografen Astoria kommer en ny restaurangdestination i regi av stjärnkrögaren Björn Frantzén & Co öppna upp. På de tre första kontorsvåningsplanen sitter Convendum och erbjuder co-working ytor med adderade värden för våra övriga Hyresgäster i fastigheten.
Just nu finns möjlighet att förhyra det sista kontoret beläget på 4 tr om ca 250 kvm.

Kontakta annonsör
Katarina Cygnaeus
070-678 15 49
katarina.cygnaeus@humlegarden.se


Utvalda lokaler från Humlegården Fastigheter AB i City

Liknande lediga lokaler i City