Hälsingegatan 38-40

Kontor, 700 m2, Stockholm, Hagastaden

Nyrenoverade, moderna kontorslokaler med effektiva ytor. Här bjuds på ett intressant sammanhang och utmärkta kommunikationer i mötet mellan Vasastaden.

Omgivning

Där Vasastaden möter Hagastaden.

Du hittar Norra Station mitt i stadspulsen i kvarteret där den anrika Vasastaden och den framväxande Hagastaden möts.

Utvecklingen av Hagastaden är ett av Sveriges största stadsutvecklingsprojekt. Utvecklingen av den nya stadsdelen ska vara klar år 2030 och då kommer här att finnas en tunnelbanestation som öppnar 2025, 6 000 nya bostäder och 50 000 arbetsplatser.

Strax intill Norra Station etableras den nya Norra Stationsparken – en av Stockholms största parksatsningar. En grön oas med ett modernt parktorg där det finns plats för torghandel, marknader och andra mindre evenemang. Parken beräknas vara färdig år 2024.

Planlösning

Kontorsplanet har ett generöst ljusinsläpp och stora ytor som enkelt kan anpassas till olika behov och arbetssätt.Flexibilitet är ett nyckelord och kontorslokalen i Norra Station är dimensionerade och utformade för att klara en effektivitet om 10 kvm/person.
Våningsplanen som är 700 kvm är delbara från 300 kvm i två plan kan man få 1400 kvm.
Hyresgästen har tillgång till en gemensam terrass om 1000 kvm.

Kommunikationer

Enkelt att nå oavsett hur du reser.

Hagastaden kommer inom några år att vara det näst största kontorsarbetsplats- området inom Stockholm. Så naturligtvis är kommunikationerna hit väldigt goda och välplanerade.Under 2020 påbörjas bygget av en ny tunnelbanelinje – den gula linjen – som sträcker sig från Odenplan till Arenastaden.På Odenplan knyts den samman med den gröna linjen och förbinder därmed Hagastaden med södra Stockholm.

6 min till St Eriksplans tunnelbana
2 min till nya tunnelbanestationen i Hagastaden
4 min till Citybanan
12 min till Arlanda Express
10 min till Bromma flygplats med bil
25 min till Arlanda flygplats med bil.

Service

Liv och rörelse 24-7.

För oss på Humlegården är det inte bara själva kontorslokalerna som är viktiga, utan även vad som finns runtomkring.Vi vill att människorna som arbetar i våra lokaler ska trivas i kvarteret, och att det ska locka besökare från andradelar av staden.Kvarteret där Norra Station tar form har ett stort utbud av både restauranger, caféer och hotell, vilket gör det levande under dygnets alla timmar.Alldeles i närheten ligger Stockholm Gallery District med ett kluster av gallerier av internationell standard.

Självklart hittar man även gott om gym och andra träningsmöjligheter i kvarteret. Det är också nära till Hagaparken och Brunnsviken. För den som cykelpendlar finns inomhusparkering med laddningsmöjligheter för el-cykel i Norra Station, och omklädningsrum och dusch i nära anslutning till kontoren.

Kontakta annonsör
Lennart Öberg
070-678 01 89
lennart.oberg@humlegarden.se


Utvalda lokaler från Humlegården Fastigheter AB i Hagastaden

Liknande lediga lokaler i Hagastaden