Dokument


Grev Turegatan 30

Kontor, 740 m2, Stockholm, Östermalm

GT30 är lika mycket en arbetsplats som en klubb som ett laboratorium. Det gamla bankpalatset erbjuder ett stort serviceutbud som man som hyresgäst i GT30 får ta del av. Allt i från reception, loungeyta, eventlokaler, cykelverkstad till gym och poddstudio. Här kan du även njuta av en lunch i den populära restaurangen Penny & Bill eller varför inte ta en kopp kaffe på den härliga utegården. Nu erbjuds möjlighet att hyra ett kontor med hög standard både vad det gäller teknik och ytskikt. Det tillsammans med GT30's oslagbara serviceutbud gör det till en mycket attraktiv arbetsplats. Närheten till Stureplan och bra kommunikationer är ju även det ett plus. Välkommen på visning!

Omgivning

T-bana Östermalmstorg samt innerstadsbussar.

Övrigt

Fastigheten Repslagaren 29 är belägen på Grev Turegatan i Stockholm. Läget är centralt nära både Östermalmstorg och Stureplan. Omgivningen utgörs av blandad bostads- och kontorsbebyggelse.

Repslagaren 29 bestod tidigare av tre fastigheter, varav en är byggd 1958 och de två andra 1973-74. De slogs dock samman till en gemensam fastighet 1998.

Fastigheten har genomgått flera större renoveringar, den senaste 2014-2016. Då blev fastigheten totalrenoverad från grunden, bland annat för att uppfylla dagens stränga krav på energiförbrukning och miljömässig hållbarhet. I och med denna renovering gjordes också en genomgripande omprofilering av fastigheten som förvandlades till en helt ny typ av kontorsfastighet. Här har hyresgästerna tillgång till ett mycket stort serviceutbud. Bland annat erbjuds receptionsservice, mötesrum i alla storlekar, gym, musikstudios, garage och cykelparkering, konferensservice och restaurang med café och bageri.

Fastigheten kallas numera GT30 (efter adressen Grev Turegatan 30), och kan i dagsläget erbjuda allt från hela kontorsplan till enskilda arbetsplatser i kontorslandskap och med ett komplett serviceutbud.

Östermalm

Visa stor karta
Kontakta annonsör
Erika Wallner
08 - 696 43 10
erika.wallner@afafastigheter.se


Utvalda lokaler från AFA Fastigheter i Östermalm

Liknande lediga lokaler i Östermalm