Drottning Kristinas esplanad 10

Kontor, 1449 m2, Stockholm, Solna

Hyr ett nybyggt kontor med fantastiskt skyltläge vid E4:an mellan Arlanda och City. Kontorslokalerna är flexibla och tillåter såväl arbete i öppet landskap som projektrum och rum för enskilt arbete.
Skulle något annat önskas anpassar vi lokalen efter era behov.
Det finns möjlighet att dela konferensvåning och reception med övriga hyresgäster i fastigheten.
Utöver ett trevligt café och restaurang i bottenvåningen, finns det ett varierat utbud av lunchrestauranger i närområdet. Fräscht och nybyggt gym högst upp i grannfastigheten.

Välkommen att kontakta oss för en visning!

KOMMUNIKATIONER Goda kommunikationer är viktiga, både för personal och för kunder. Ulriksdal ligger mycket attraktivt och tillgängligheten är god oavsett om du väljer att åka kollektiv, cyklar, tar bilen eller kommer långväga med flyg.
Pendeltåg: Med pendeltåget nås T-centralen på 10 minuter och Odenplan på 7 minuter. Pendeltåget går också direkt till Arlanda, (Sky City) på 26 min.
Buss: Flertalet bussar passerar Ulriksdal och du tar dig lätt till knutpunkter som Danderyds sjukhus, Brommaplan, Solna station och Solna Centrum.
Bil: E4:an och Enköpingsvägen gör att du snabbt tar dig till och från Ulriksdal. Parkeringsmöjligheter i P-hus.
Cykel: Det finns gott om cykelvägar som tar dig till Ulriksdal. Från T-centralen cyklar du på ca 20 min.
Flyg: Med pendeltåg tar du dig smidigt direkt från Ulriksdal till Arlanda på 26 minuter och med bil tar det ca 25 minuter. Till Bromma flygplats tar det 15 minuter med bil.

OMRÅDET Ulriksdal är en ny urban stadsdel med både attraktiva kontor, eftertraktade bostäder, restauranger och service. Området ligger strategiskt placerat vid Ulriksdals station med närhet både till Stockholm City samt Bromma och Arlanda flygplats. Det är lätt att ta sig till Ulriksdal, oavsett om du väljer att åka kollektivt, cykla eller tar bilen. Området präglas av de vackra grönområdena som omger stadsdelen.
Inom några år kommer det att finnas ca 15 000 arbetsplatser samt ca 2500 bostäder i Ulriksdal. Redan idag har ett antal företag valt att etablera sig i Ulriksdal. Peabs Stockholmskontor ligger här, likaså Johnson och Johnsons huvudkontor. Actic flyttade sitt huvudkontor hit 2020 och öppnade gym i två plan med vy över Nationalstadsparken. Våren 2020 öppnades Sveriges första AC by Marriott. Hotellet innehåller inte bara 223 hotellrum utan även spa, konferensavdelning, gym och restaurangen Pic Poc by Pontus Frithiof. År 2021 flyttar medicinteknik bolaget Carmeda sin verksamhet till området.

OMGIVNING Omgivningarna runt Ulriksdal präglas av både natur och stadsmiljö. Här finns ett växande serviceutbud med hotell, restauranger, café, service, gym, skola och förskola. Nordens största galleria, Mall of Scandinavia, ligger en kort bit bort och erbjuder över 200 butiker och restauranger. I Ulriksdal är det nära till grönområden som Hagaparken, Ulriksdals Slott och Överjärva Gård. Det finns elljusspår, cykelleder, golfbana, stall samt gym. Under vintern kan man både åka skidor och långfärdsskridskor i närområdet.

53887

Uppskattad genomsnittshyra för området är 2600 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.
Kontakta annonsör
My Granborg
0725-333014
my.granborg@peab.se


Utvalda lokaler från Peab Fastighetsutveckling Sverige AB i Solna

Liknande lediga lokaler i Solna