Stora Nygatan 18

Kontor, 90 m2, Malmö, Centrum

Fräscht kontor om 90 kvm på centralt läge i Malmö.

Kontor på mycket centralt läge i Malmö City. 90 kvm högst upp i huset med hiss, balkong, öppen planlösning, mindre samtalsrum, konferensrum och fräscha ytskikt. Perfekt kontor för det mindre företaget. Centralt läge nära Hansa, Caroli, Stortorget och Södergatan med shoppingstråk.

Omgivning

Centralt läge med närhet till det mesta. Vackert och gemytligt läge i bostadsområde, nära kanalen med promenadstråk, lunchrestauranger och gym. Närhet till det mesta i Malmös stadskärna med shopping, restauranger, sevärdheter, service och nöje.

Kommunikationer

Närhet till kommunikation med buss från Paulibron, Hansa, Djäknegatan och Studentgatan. Inom Malmö är transporter med cykel ett bra och vanligt förekommande alternativ med anpassade gator inom city. För bilpendlaren finns parkeringsplatser i närheten på anvisad gatuparkering eller parkeringshus. Enkel och snabb transportväg ut från Malmö söderut och norrut via tex Drottninggatan och Amiralsgatan.

Service

Närhet till det mesta! Gångavstånd till City med shoppingstråk, Hansa, Caroli, Stortorget som erbjuder stort utbud av butiker, restauranger, caféer, service, matvarubutiker etc. Cykelavstånd till Triangeln via Södra Förstadsgatan som erbjuder ytterligare service och handel.

18341

Uppskattad genomsnittshyra för området är 1950 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.
Kontakta annonsör
Sanna Ljungström
0705-675746
sanna.ljungstrom@relier.se


Utvalda lokaler från Relier - Real Estate Advisor i Centrum

Liknande lediga lokaler i Centrum