Arenagatan 29

Kontor, 870 m2, Malmö, Hyllie

Fantastisk kontorslokal på en hörna i Hyllie som uppfyller alla önskemål man kan ha på ett kontor på bästa läge!

I hörnet av Hyllie Allé och Arenagatan med två tydliga entréer bara ett stenkast från tågstation och busshållsplatser finns ett kontorshus i 5 respektive 6 våningar.

Med människan i centrum förhöjs läget även till gröna nivåer med takterass och gårdsrum. Med två entréer och kontorsytor på totalt 5300 kvm samt en butikslokal på 1000 kvm finns möjlighet att samla all verksamhet på ett plan med bra dagsljusinsläpp från två håll.

Fasadmaterialen är gedigna; tegel, ljust infärgad betong och glas. Tegelfasaden skapar en mänsklig skala och en varm ton i gatumiljön och glaskuben lyser upp hörnet under den mörka årstiden.

Projektet uppfyller kraven för EU Green Building, Miljöbyggnad, nivå Silver, samt den internationella standarden BREEAM, Very Good.

Planlösning

Underbar planlösning med allt vad man kan önska sig av ett kontor och då både med samtals-, kontors- och konferensrum samt stora ytor för företagets personal att samlas på. Du kan nå lokalen via två entréer och bägge via hiss eller trappor.

Kommunikationer

Busshållplats utanför fastigheten och ca 2 min promenad till Hyllie station

Service

Närlivsbutik inom räckhåll och större matbutik på Emporia

53840

Uppskattad genomsnittshyra för området är 2300 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.
Kontakta annonsör
Christian Histrup
042-4901315
ch@exeprop.se


Kontakt

Christian Histrup
Christian Histrup
042-4901315

ch@exeprop.se

Fler lokaler för kontakt
Executive Property Europe AB

Läs mer om Executive Property Europe AB och deras 11 lediga lokaler

exeprop.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 303787