Gotthardsgatan 4

Kontor, 436 m2, Linköping, Centrum

Kontor med verkstad.

Välkommen till Ebbepark - en modig, omtänksam och smart del av staden! Ebbepark är idealisk för små och mellanstora företag som ligger i framkant och som vill utvecklas och trivas tillsammans med andra företag. Parken präglas av en modig innovationskultur där företag ofta delar både idéer och resurser med varandra.

Nu finns möjlighet att hyra en lokal i två plan. Kontor om cirka 336 kvm på plan 1 och 2 samt tillhörande verkstad i plan 1 om 100 kvm. Portar och tillgång till delad lastkaj.

Omgivning

Ebbepark har ett strategiskt läge mellan Linköpings centrum, universitetet och Mjärdevi Science Park. I området finns restauranger, olika typer av service samt möjlighet till rekreation i den närliggande Vallaskogen.

Ebbepark är på väg att omvandlas från en traditionell företagspark till framtidens hållbara tillväxtmiljö. Under de kommande åren ska verksamhetsytan fördubblas och nya bostäder ska byggas, tillsammans med utrymmen för skola, vård, service och rekreation. Med hållbarhet och resurseffektivitet som ledstjärna ska Ebbepark bli en levande och dynamisk stadsdel där företag och invånare kan dra nytta av varandra.

Kommunikationer

Goda bussförbindelser.
Sunfleets bilpool och Linköpings elcykelpool LinBike finns på plats.

Service

Restaurang och servicebutik i området.

Kontakta annonsör
Ulrika Backlund
013-26 36 12
ulrika.backlund@sanktkors.se


Utvalda lokaler från Sankt Kors Fastighets AB i Centrum

Liknande lediga lokaler i Centrum