Inga bilder finns för lokal

Västra Hamngatan 20

Kontor, 32 m2, Göteborg, Centrum

Om lokalenKontorslokal om ca 32 m² på en av Göteborgs bästa adresser. Lokalen består av ett rum med högt i tak och har två stora fönster ut mot den lugna innergården. I lokalen finns ett pentry och WC med dusch. Väggarna är ljusa och golvet av ekparkett skapar tillsammans med andra charmiga detaljer en trevlig arbetsmiljö.Lokalen är placerad på en central och attraktiv adress inom Vallgraven med både buss- och spårvagnskommunikationer runt hörnet.Mer om fastighetenÄldre fastighet som Svenska Hus renoverat mycket varsamt. Originalfärger och gamla detaljer är i denna fastighet smakfullt mixade med nytänkande och unika lösningar. Fastigheten inrymmer butikslokaler, kontorslokaler och ett fåtal lägenheter i 4 våningar.Spårvagnar och bussar finns precis utanför dörren och Centralstationen ligger på gångavstånd.

Fastigheten ligger mellan Domkyrkan och Grönsakstorget. Nära kanalen och dess grönområden. Här har du tillgång till hela Göteborgs centrum med dess utbud av butiker, restauranger och annan service.

13058

Uppskattad genomsnittshyra för området är 2450 kr per kvadratmeter/år.

Genomsnittshyran är baserad på statistik för hela området, vilket innebär att stora avvikelser gentemot den faktiska hyran för lokalen kan förekomma. Kontakta uthyraren för lokalen för att få en exakt prisuppgift.
Kontakta annonsör
Camilla Berglund
010-603 93 26
camilla.berglund@svenskahus.se


Kontakt

Camilla Berglund
Camilla Berglund
010-603 93 26

camilla.berglund@svenskahus.se

Fler lokaler för kontakt
Svenska Hus AB

Läs mer om Svenska Hus AB och deras 49 lediga lokaler

www.svenskahus.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 305533

Utvalda lokaler från Svenska Hus AB i Centrum

Liknande lediga lokaler i Centrum