Takpannegatan 2

Butik, 172 m2, Uppsala, Gränbystaden

Butikslokal med extra takhöjd, stor kundparkering och många besökare i området.

Norra Gränbystaden genomgår en expansiv fas där det nu finns möjlighet att förhyra en lokal om 172 kvm avsedd för verksamhet inom handel. Lokalen har ypperliga skyltmöjligheter, separat lastintag och en väl tilltagen takhöjd.

Idag verkar flertalet såväl svenska som internationella aktörer på platsen, både inom dagligvaruhandel, sällanköp, restaurang, mm. Exempel på grannar i området är City Gross, Rusta, Jysk, Elon, Dollarstore, Mio, Jula med flera.
Platsen är under stark utveckling och under de närmaste åren kommer här ett tillskott av både bostäder och kontor.

Välkommen till Gränbystaden – Uppsalas andra stadskärna!

Omgivning

I Norra Gränbystaden står tillgängligheten i fokus. I det stora och väl sammanhängande handelsområdet finns aktörer inom dagligvaror, restaurang och nöje. Gränbystaden har på senare år utvecklats till en självklar destination för volymhandel med ett stort upptagningsområde, även utanför Uppsala.

Planlösning

Butikslokalen utgör en större, öppen yta med väl tilltagen takhöjd. I den bakre delen finns personalutrymme med WC och pentry samt ett separat last-intag.

Kommunikationer

Norra Gränbystaden utgör en stark trafiknod med goda förbindelser för såväl kollektivtrafik som biltrafik. Området nås med enkelhet med diverse regional- & innerstadsbussar, samt ligger i nära anslutning till E4an.

Service

Här verkar ett tjugotal aktörer med varierat utbud på en plats med stark tillväxt. Mittemot lokalen ligger den mycket uppskattade lekparken ”Lilla Uppsala”, som erbjuder platsen något för alla åldrar och får barnfamiljen att stanna lite längre.

Kontakta annonsör
Cecilia Carlstedt
073 920 10 43
cecilia@ccfk.se


Kontakt

Cecilia Carlstedt
Cecilia Carlstedt
073 920 10 43

cecilia@ccfk.se

Fler lokaler för kontakt
Atrium Ljungberg

Läs mer om Atrium Ljungberg och deras 77 lediga lokaler

www.al.se


Skicka denna lokalen till e-post


Objektid: 307192

Utvalda lokaler från Atrium Ljungberg i Gränbystaden

Liknande lediga lokaler i Gränbystaden