Flexibla kontor på tre nya våningsplan i 7A Posthuset

7A fortsätter att etablera nya flexibla kontorslokaler i 7A Posthuset på Vasagatan 28 i centrala Stockholm. De nya lokalerna, om totalt 7800 kvadratmeter, är fördelade på tre våningsplan med uthyrningsbara ytor för både små och stora företag. Fastigheten, som ägs av Statens Fastighetsverk, uppfördes 1903 och räknas som ett av svensk arkitekturs mästerverk.

Skriven av Axel Ohlsson 2021-01-27 | Utveckling

Dela på linkedIn

Artikelbild

Kontorslokaler i 7A Posthuset.
Bild: 7A


I december 2020 stod de nyrenoverade lokalerna på plan 4 färdiga för inflyttning. Nu ska ytterligare två hela våningsplan, som omfattar totalt 6000 kvm, förvandlas till framtidens arbetsplats med toppmoderna faciliteter, lounger, mötesrum samt flexibla arbetsytor där gemenskap och kreativitet får stå i centrum. Inflyttning på plan 5 & 6 sker från 1 april 2021.

Ledordet för satsningen är flexibilitet, i samklang med att alltfler företag ser över hur stora lokaler man faktiskt behöver hyra. Ju mer arbete som sker på distans, desto större blir behovet av en social knutpunkt där medarbetarna får stråla samman, menar Bo Fuglsang, grundare och vice vd på 7A.

– Många har lyssnat och förstått fördelarna med flexibla ytor när man vill växa, men inte varit lika lyhörda när det gäller att dra ner. Med vetskapen om att det kan gå snabbt åt bägge håll, är det uppenbart för alla att flexibel förhyrning är enklare. Vår affärsidé är att erbjuda all tänkbar service på plats, vi löser alla problem för våra hyresgäster och skapar en inspirerande plats för utveckling, säger Fuglsang.

I 7A Posthuset finns möjligheten för större företag, med flera hundra anställda, att skräddarsy sin egen avskilda kontorsmiljö som rymmer såväl öppna som privata arbetsytor, egen reception samt privata faciliteter. Alla medarbetare, oavsett företagets storlek, får dessutom tillgång till alla servicetjänster och gemensamma ytor som förväntas av ett modernt kontorshotell.

7A öppnade dörrarna till 7A Posthuset i december 2019 och driver sedan tidigare kontor- och konferensverksamhet i Stockholm city på Strandvägen 7A, Norrtullsgatan 6 och Vasagatan 7.

I 7A Posthuset erbjuds:

– Flex Office, avskilda kontorsytor från 200 kvadratmeter och uppåt, för större företag som vill skapa en privat kontorsmiljö med samma serviceutbud som på ett modernt kontorshotell.

– Flexibla kontorslösningar med fullservice från några enstaka till tusentals kvadratmeter.

– Arbetsplatser designade utifrån individens välmående och utveckling.

– Här finns uthyrningsbara kontorsytor till momsbefriade verksamheter.

– Konferens och eventytor om totalt 4000 kvadratmeter samt modern teknik för digitala möten.

– 7A Posthuset är en del av 7A Business Lounge, en av fyra möteslounger för coworking på Stockholms mest attraktiva adresser.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration