Ny hyresgäst till Ursvik Entré

Ursvik Entré i Rissne, Sundbyberg, inleder året med ytterligare ett nytt samarbete. Hyresavtal för cirka 2 000 kvadratmeter har nu tecknats med Visma Esscom, ett bolag inom Visma-koncernen med cirka 150 medarbetare. Visma Esscom är verksamt inom avancerad drift, service och logistik för IT-lösningar. Inflyttning sker hösten 2021 och avtalet löper i sju år.

Skriven av Axel Ohlsson 2021-01-20 | Utveckling

Dela på linkedIn

Artikelbild

Ursvik Entré.
Bild: Catarina Harling


Den kvalitativa och tidlösa arkitekturen i Ursvik Entré möjliggör att på ett hållbart vis skapa moderna, flexibla och trivsamma arbetsplatser med bred närservice i huset. I november 2020 tecknades hyresavtal med Sida avseende totalt 11 500 kvadratmeter vilket gör att cirka 60 procent av ytorna i Ursvik Entré sedan tidigare är uthyrda till långsiktiga och samhällsviktiga kunder och servicefunktioner.

Nästa fas i utvecklingen är inledd och ett väletablerat och växande teknikföretag som Visma Esscom är ett starkt bidrag till företagssegmentet i Ursvik Entré.

– Vi är mycket glada att etablera vårt nya kontor för Visma Esscom i Ursvik Entré. Fastighetens strategiska läge, funktionella lokaler och goda kommunikationer passar vår framtida verksamhet mycket väl, säger Fabian Mogren, vd på Visma Esscom.

– Vi ser fram emot ett långsiktigt samarbete med Visma. De verkar i en växande bransch och står för ett nytt och intressant inslag i Ursvik Entré. Etableringen är helt i linje med Ursvik Entrés mål att vara en dynamisk plats där fler människor, företag och organisationer kan utvecklas och växa, säger Caroline Bertlin, vd för Nordisk Renting.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration