Stena hyr ut 875 kvadratmeter i Malmö

Stena Fastigheter Malmö hyr ut ytterligare 875 kvadratmeter kontorsyta till it-konsultbolaget Knowit som fortsätter sin satsning på Malmö. Med en total kontorsyta på cirka 2 500 kvadratmeter på Stortorget 9 blir Knowit ensam kund på tre hela våningsplan i fastigheten Frans Suell.

Skriven av Axel Ohlsson 2020-11-19 | Utveckling

Dela på linkedIn

Artikelbild

Malmö.
Bild: Bojana Lukac, Malmö stadsbyggnadskontor


– Vi är så stolta över att få fortsätta bidra till Knowits framgång genom att erbjuda ett attraktivt kontor på ett strategiskt läge. Knowit fortsätter att expandera i Malmö och det är roligt att de väljer att göra det tillsammans med oss, säger Kasia Ljungberg, fastighetschef på Stena Fastigheter.

Knowit AB har varit hyresgäst i huset sedan 2011 och har successivt ökat sin lokalyta i takt med bolagets tillväxt.
– Vi ser att arbetsplatsen har fortsatt stor betydelse för att bygga och hålla fast vid en stark företagskultur och driva innovation och utveckling. I våra lokaler runt Stortorget finns några av Malmös mest namnstarka och intressanta digitala bolag. Genom de senaste årens etableringar håller en it-hub på att skapas runt Stortorget och tillsammans stärker vi kvarteret och staden, säger Kasia Ljungberg.

Frans Suell 14 är en kommersiell fastighet på Stortorget 9 och 11 med en total yta på 12 889 kvadratmeter. Med sitt centrala läge med närhet till bra kommunikationer och stadens puls är fastigheten Frans Suell en modern och anrik fastighet med många starka digitala aktörer i samma kvarter.

– För oss är ändamålsenliga kontorslokaler och en trevlig arbetsmiljö viktigt för att våra medarbetare ska trivas och må bra. Kontoret ger oss dessutom möjlighet till en inspirerande och utvecklande arbetsplats, vilket är viktigt även i dessa tider. Vi är mycket glada över möjligheten att utöka kontorsytan i våra befintliga lokaler, säger Jonas Svensson, regionchef Malmö, Knowit.

Knowit AB är ett konsultbolag som skapar kundvärde för företag och organisationer genom digitala och gränsöverskridande lösningar från tre affärsområden: Experience, Insight och Solutions. Knowit etablerades 1990 och har idag cirka 2 300 medarbetare representerade på 14 orter i Sverige och på fem i Norge samt en vardera i Danmark, Finland, och Tyskland.

Knowit flyttar in i de nya lokalerna under Q1 2021.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration