Fyra nya hyresgäster till Nordic Forum

Profi Fastigheter har tecknat hyresavtal med fyra nya hyresgäster om totalt 1 150 kvadratmeter kontor. Avtalen innebär att Seliro, Hanza, Auxilirec och Inspectis flyttar sina respektive verksamheter till Nordic Forum på Torshamnsgatan 35 i Kista.

Skriven av Axel Ohlsson 2020-11-04 | Utveckling

Dela på linkedIn

Artikelbild

Nordic Forum.
Bild: Profi Fastigheter


Profi Fastigheter har genomfört en omfattande uppdatering av Nordic Forum och skapat en konceptfastighet med stora loungeytor, gym, cykelrum och flexibla kontorslösningar i form av det egenutvecklade konceptet C/O. Samtidigt har reception, restaurang och konferensytor totalrenoverats i samarbete med Sabis. Under hösten färdigställs en helt ny entré, uppdaterade fasader och ny närmiljö med bland annat utegym och möbler för möten utomhus.

– Oerhört roligt att välkomna fyra nya företag till nordicForum som anammat vår idé med en fastighet där vi verkligen tillgodoser såväl medarbetarnas som verksamheternas behov på bästa sätt, säger Thomas Jonasson, uthyrnings- och marknadschef på Profi Fastigheter.

– Profi har varit mycket smidiga att samarbeta med och lokalernas placering mitt i hjärtat av Sveriges centrum för ICT industri och akademi, är perfekt för oss som utvecklar mjukvara för det uppkopplade, säkra och väl-supportade smarta hemmet. Att vi förutom skräddarsydda, nyrenoverade lokaler nu även ger våra medarbetare reception, restaurang, gym samt inomhus cykelgarage i byggnaden har mottagits otroligt positivt, säger Kajsa Arvidsson, vd för Seliro.

Profi Fastigheter förvärvade den 44 000 kvadratmeter stora fastigheten i november 2016 med relativt stora kontorsvakanser och har sedan dess drivit ett aktivt uthyrnings- och förvaltningsarbete. Fastigheten, som består av två huskroppar och 1 000 parkeringsplatser, ligger i bästa kommunikationsläge med gångavstånd till såväl Kista Centrum med tunnelbana som Helenelunds pendeltågsstation. Övriga hyresgäster är bland andra Sabis, Direktpress, Asus, Kofax, Hamamatsu och Strongpoint.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration