Convendum utökar på Avenyn

Convendum utökar sina lokalytor på Avenyn i Göteborg och flyttar in i ytterligare lokaler på entréplan i samma fastighet på Kungsportsavenyen 21.

Skriven av Axel Ohlsson 2020-10-21 | Utveckling

Dela på linkedIn

Artikelbild

Kungsportsavenyn 21 i Göteborg.
Bild: Wallenstam


Tillförhyrningen avser 436 kvadratmeter och tillträdet planeras till våren 2021. Den totala ytan för Convendums verksamhet på Avenyn blir därmed 5 081 kvadratmeter.

– Vi är väldigt nöjda med vår verksamhet i Göteborg som har utvecklats bra, och med entréplanet får vi en ny och publik entré mot Avenyn samt en ny konferensverksamhet i bottenvåningen. Efterfrågan har nått nya nivåer och vi behöver mer ytor, varför denna fina möjlighet passar oss väl säger Håkan Jeppsson, vd för Convendum.

Ombyggnationerna av entréplanet för att anpassa lokalerna till den nya verksamheten kommer att inledas under hösten.

– Det är väldigt glädjande att det går så bra för Convendum på Avenyn att de nu väljer att utöka sin verksamhet där. Genom att Convendum flyttar in på entréplan så skapas en välkomnande entré direkt från Avenyn som också blir mer tillgänglig för besökare, säger Marina Fritsche, vice vd på Wallenstam.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration