Nordic PM fyller upp fastighet i Arenastaden

Nordic PM har för fastighetsägaren Union Investment’s räkning hyrt ut den sista vakansen i fastigheten Uarda 7 till hudterapeutskolan Beauty & Spa Centre och YHHS (Yrkeshögskolan för Hudvård och Spa).

Skriven av Axel Ohlsson 2020-10-14 | Utveckling

Dela på linkedIn

Artikelbild

Evenemangsgatan 17 i Arenastaden.
Bild: Nordic PM


Fastigheten på Evenemangsgatan 17 ligger i direkt anslutning till Mall of Scandinavia, endast sju minuter från Stockholm City och med närhet till Solna station och Friends Arena. Här kommer Beauty & Spa Centre och YHHS att erbjuda högkvalitativa utbildningar samt SPA- och skönhetsbehandlingar, vilket bidrar till serviceutbudet i Arenastaden.

Hyresavtalet löper i tio år och lokalen om 1 291 kvadratmeter (1 022 kvadratmeter på plan 1 och 269 kvadratmeter på entréplan) ställs nu i ordning för kommande hyresgäst, som tillträder de nya lokalerna i januari 2021.

– Vi är glada att få välkomna ytterligare en stark aktör i huset tillsammans med fastighetsägaren Union Investment. Genom denna uthyrning är fastigheten dessutom fullt uthyrd, säger Ulrica Sjölund, uthyrningschef på Nordic PM.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration