Airtours flyttar in hos Wallenstam i Stockholm

På Birger Jarlsgatan 64 i Stockholm, i samma fastighet som Wallenstams Stockholmskontor, flyttar Sveriges fjärde största researrangör Airtours nu in på femte våningen.

Skriven av Axel Ohlsson 2020-10-07 | Utveckling

Dela på linkedIn

Artikelbild

Wallenstams Stockholmskontor på Birger Jarlsgatan 64.
Bild: Wallenstam


Ett strategiskt vägval då verksamheten och all försäljning har anpassats till att samtliga resor nu förmedlas online och med personlig service via telefon.

– Vi har sett att behovet hos våra kunder för en fysisk butik nästan helt försvunnit varför en flytt till ny lokal utan butiksyta känns helt naturligt, säger Stefan Chatzopoulos, informationschef på Airtours.

Airtours grundades 1998 och är i dag Sveriges fjärde största researrangör, specialiserade på cityresor samt sol- och badcharter till Medelhavet. 98 procent av all försäljning sker online av egen personal, återförsäljare eller direkt av kunderna på airtours.se

– Vi hälsar Airtours varmt välkomna till oss och ser fram emot att ha dem som grannar i våra egna lokaler på Birger Jarlsgatan 64, säger Mathias Aronsson, vice vd på Wallenstam.

Lokalytan för Airtours nya lokal på Birger Jarlsgatan 64 uppgår till drygt 400 kvadratmeter.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration