Rekryteringsmyndigheten till Värtahamnen

Totalförsvarets rekryteringsmyndighet hyr 5 000 kvadratmeter av Capman Real Estate i kvarteret Lybeck på Tegeluddsvägen 29A.

Skriven av Axel Ohlsson 2020-09-22 | Utveckling

Dela på linkedIn

Artikelbild

Försvarsminister Peter Hultqvist invigde Rekryteringsmyndighetens nya lokaler i Värtahamnen.
Bild: Rekryteringsmyndigheten


De nya lokalerna erbjuder en betydligt bättre planlösning då all verksamhet samlas på en våning istället för som tidigare fem våningar. Det gör det lättare för de prövande att hitta samtidigt som flödet i prövningskedjan optimeras.

Parallellt med inflyttningen pågår arbetet med att bygga ut byggnaden. Genom utvecklingen av kvarteret kopplas Värtahamnen samman med Gärdet. En arkad med trottoar och lokaler i bottenvåningen planeras invid Södra Hamnvägen och framsidan vänds mot Värtahamnen. På så sätt skapas en tydligare koppling till den framväxande stadsdelen, med levande bottenvåningar, lokaler och en variation av verksamheter.

– Att en verksamhet som Rekryteringsmyndigheten flyttar till Värtahamnen bidrar till stadsdelens liv och rörelse. För vår del är det dessutom en bekräftelse på att stadsdelens utveckling mot en levande och attraktiv stadsdel skapar efterfrågan på moderna och hållbara lokaler här, säger Kristina Alvendal, Stadsutvecklarna i Värtahamnen.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration