Tengbom flyttar till nya lokaler i Malmö

Croisette har på uppdrag av Ramsbury Property hyrt ut en kontorslokal om cirka 750 kvadratmeter i fastigheten Stadt Hamburg 13 mitt på Gustav Adolfs torg, Malmö. Inflyttning förväntas bli under första delen av 2021.

Skriven av Axel Ohlsson 2020-08-26 | Utveckling

Dela på linkedIn

Artikelbild

Tengbom flyttar till nya lokaler.
Bild: Croisette


– Lokalens unika karaktär och läge passar perfekt för en arkitektverksamhet. Den gamla ordenssalen tillsammans med takterrassen kan göra detta till en av Malmös mest spektakulära lokaler, säger Peter Bergquist, Head of Leasing på Croisette Real Estate Partner.

– Vi är oerhört glada att vi hittat ett så bra kontor för oss - läget tillsammans med lokalens exceptionella kvalitéer gjorde valet enkelt. Vi går faktiskt ner i antal kvadratmeter från våra nuvarande lokaler i Hyllie då vi ser att våra arbetssätt och därmed behov av typ av kontor förändrats i och med att många väljer att arbeta på annat sätt nu dvs på distans - hemma eller på annan plats. Det centrala läget är uppskattat av våra medarbetare och ger oss också goda möjligheter för delningsfunktioner. Vi ser med spänning framemot vår flytt till Stadt Hamburg 13, säger Emma Nilsby och Josefin Klein, kontorschefer på Tengbom.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration