Kreditinstitutet Nordiska öppnar i Sundsvall

Stockholmsbolaget Nordiska har under ett års tid planerat och rekryterat för att öppna ett kontor i Sundsvall. Nu är allt klart och nyligen öppnade de sitt nya kontor, på Storgatan mitt i city.

Skriven av Axel Ohlsson 2020-08-26 | Utveckling

Dela på linkedIn

Artikelbild

Nordiska öppnar i Sundsvall.
Bild: Diös


Nordiska är ett kreditinstitut med huvudkontor i centala Stockholm. Företaget har tagit position på den svenska marknaden genom en solid kunskap i förståelsen för hur man finansiellt presterar och navigerar i dagens digitala era. Genom att överbrygga klyftan mellan den gamla och nya bankvärlden erbjuder företaget modern teknologi för den växande fintechsektorn. Sundsvall har länge varit mål för deras expansionsplaner tack vare den höga IT-kompetensen och Mittuniversitetet som säkerställer kunskap och kompetens för framtiden. På kontoret i Sundsvall kommer fem personer att arbeta och målet är att fortsätta växa.

– Vårt fokus i Sundsvall kommer att vara på mjukvaruutveckling med målet att kunna erbjuda fler kunder solida finansiella hävstångseffekter, tekniska fördelar och banbrytande distributionsmodeller som driver skalbar och hållbar tillväxt över tid. Vi ser mycket fram emot en fullspäckad höst och fler rekryteringar i vår fortsatta expansionsresa, säger Mikael Friman, kontorsansvarig, Nordiska.

– Det är jättekul att vi fått möjligheten att erbjuda Nordiska fina lokaler med bästa läge i Sundsvall. Tillsammans med övriga hyresgäster i huset kommer Nordiska öka områdets attraktivitet samtidigt som Sundsvalls nya havsnära stadsgata växer fram ett par kvarter längre bort. Vi önskar de all lycka i sina nya fina lokaler, säger Susanna Johansson, uthyrare, Diös.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration