Teknikkonsult flyttar in hos Diös i Sundsvall

Nu är det klart att teknikkonsultföretaget Lektus Samhällsbyggnad är ny hyresgäst till fastighetsägaren Diös på Esplanaden mitt i centrala Sundsvall.

Skriven av Axel Ohlsson 2020-08-19 | Utveckling

Dela på linkedIn

Artikelbild

Lektus flyttar in hos Diös.
Bild: Diös


Lektus är konsulter inom infrastruktur och har sedan starten 2019 etablerat sig på sex orter och startat sex dotterbolag med målet att etablera sig i hela Sverige inom samhällsbyggnad och bygg- och projektledning. I samband med flytten till de nya lokalerna tredubblade de antalet medarbetare i Sundsvall.

– Vi är så glada över att välkomna Lektus som ny hyresgäst till oss. Att utveckla ett modernt kontor i klassiska lokaler med säregna detaljer är både utmanade och fantastiskt roligt. Tillsammans har vi skapat en helt unik arbetsoas mitt i city, säger Jenny Svensson, förvaltare, Diös.

– Lektus vision är att bli den mest attraktiva arbetsgivaren på den marknad vi verkar. Våra medarbetare får stort inflytande och en unik vinstdelning.Vi valde lokaler med omsorg och kände snabbt att ytorna på Esplanaden var helt rätt för oss. Som en del i vår vision om att vara den bästa arbetsgivaren så värdesätter vi en inspirerande arbetsmiljö för våra anställda och ett läge som gör oss tillgängliga och attraktiva som både arbetsgivare, uppdragstagare och samarbetspartner. Nu ser vi fram emot ett fortsatt gott samarbete med Diös, säger Johan Engström, vd, Lektus Samhällsbyggnad i Sundsvall.

Lektus flyttade in i början på augusti.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration