Foyen flyttar till nya lokaler i Stockholm

Foyen Advokatfirma har tecknat ett nytt hyresavtal med Hufvudstaden och kommer att flytta sitt Stockholmskontor med närmare 50 medarbetare till Regeringsgatan 38 i NK-huset.

Skriven av Axel Ohlsson 2020-08-19 | Utveckling

Dela på linkedIn

Artikelbild

Utsikt från Foyens nya kontor i Stockholm.
Bild: Anders Nygren


Flytten äger rum den 15 april 2021 och är ett led i byråns satsning på att skapa en än mer modern och hållbar arbetsplats.

Foyens nya kontor på Regeringsgatan 38 i Stockholm ligger högst upp i NK-huset. Lokalerna omfattar cirka 1 200 kvadratmeter och kommer att anpassas utifrån byråns verksamhetsbehov i samarbete med Hufvudstaden och Studio Laaw.

– Foyen befinner sig i en spännande tillväxtfas och med målet att skapa en än mer modern och hållbar arbetsplats. Lokalen är modern och kommer helt och hållet att anpassas utifrån våra behov vilket var en stor del i valet av ny lokal. Vi ser fram emot att bli hyresgäst i Hufvudstadens fastighetsbestånd och har mycket stort förtroende för Hufvudstaden som fastighetsägare som vi ser kommer att möta våra behov under lång tid framöver, säger Maria Wallenborg Ekdahl, vd för Foyen.

– Vi är mycket glada att kunna välkomna Foyen till oss på Hufvudstaden. Som kontorshyresgäst i NK-huset har man tillgång till ett brett serviceutbud som stödjer deras affärsverksamhet, säger Anders Nygren, Hufvudstaden.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration