Tunstall flyttar sitt nordiska huvudkontor till Hyllie

Under våren 2020 flyttar Tunstall sitt nordiska huvudkontor till Hyllie. Castellum hyr ut cirka 2 200 kvadratmeter på Hyllie Boulevard 10.

Skriven av Axel Ohlsson 2019-12-11 | Hyresanalys

Dela på linkedIn

Artikelbild

Tunstall flyttar sitt nordiska huvudkontor till Castellums lokaler i Hyllie.
Bild: Castellum


Tunstall utvecklar och tillhandahåller teknikbaserade lösningar för vård och omsorg. De är verksamma i 17 länder över hela värden och det nordiska huvudkontoret ligger i Malmö. Under våren 2020 flyttar det nordiska huvudkontoret till nyrenoverade och moderna kontorslokaler i Hyllie.

– Flytten till Hyllie innebär ett stort lyft för Tunstall Nordic AB. Vi får moderna och ändamålsenliga lokaler samt ett synligt, centralt och lättillgängligt läge. Med närheten till tågförbindelser och Köpenhamns flygplats Kastrup underlättas kommunikationen för våra kunder, partners och medarbetare väsentligt. Vi ser mycket fram emot att flytta till Hyllie och arbetar nu med att designa våra lokaler och förbereda inflyttningen, säger Johanna Thulesius, marknadschef på Tunstall.

– Vi tycker att det är fantastiskt roligt att Tunstall väljer att flytta till våra fina lokaler i Hyllie. Jag är övertygad om att det kommer ge dem det lyft de önskar och vi hälsar dem varmt välkomna, säger Christel Zaar, uthyrare på Castellum i Malmö.


Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration