Fullsatt och fullspäckat på Fastighetsmarknadsdagen Östergötland

4 februari 2016 gick Fastighetsmarknadsdagen Östergötland av stapeln i Norrköping. Det blev ett fullsatt och lyckat event, med många intressanta föreläsningar och panelsamtal.

Skriven av Staffan Mowitz 2016-02-10 | Event

Dela på linkedIn

Över 150 deltagare hade tagit sig till Värmekyrkan, Louise De Geer, i Norrköping för att ta del av de spännande föreläsningarna och samtalen om allt från hållbar stadsutveckling till nya typer av investeringslösningar. Seminariet leddes av Alexandra Pascalidou, flankerad av experten/sidekicken Ingemar Rindstig från EY. Dagen kröntes med utlottningen av en elcykel till en av deltagarna.

Se filmen från dagen här nedan:




Dela på linkedIn


Prenumerera på Lokalnytts nyhetsbrev


Lokalnytts nyhetsbrev skickas ut en gång per vecka och innehåller artiklar inom kontor, arbetsliv, fastigheter och evenemang.

Prenumerationen är helt gratis och ni kan avbryta den när som helst.

Klicka här för att påbörja er prenumeration

Relaterade artiklar

Rusta sätter Östergötland på logistikkartan igen Rusta sätter Östergötland på logistikkartan igen ÅF slår ihop Linköpingskontor ÅF slår ihop Linköpingskontor Rusta öppnar i Mirum Galleria Rusta öppnar i Mirum Galleria Stor efterfrågan på kontor i Linköping Stor efterfrågan på kontor i Linköping Sveriges Bästa Köpcentrumledare finns i Norrköping Sveriges Bästa Köpcentrumledare finns i Norrköping Lundbergs hyr ut till nya koncept i Norrköping Lundbergs hyr ut till nya koncept i Norrköping