Patentgatan 12

Övrigt, 144 - 429 m2, Stockholm, Kungsholmen

Egen entré från gatan och stora fönster längs med tre av lokalens sidor. Utsikt mot vattnet och trevliga promenadgator.

Lokalen kan även delas i två kontor med separata ingångar, 144 kvm respektive 285 kvm.

Stora fönster löper längs 3 av lokalens sidor, något som gör att lokalen badar i ljus. Ytorna lämpar sig lika väl som ett designmedvetet kontor som ett showroom. Det öppna landskapet erbjuder flexibilitet och rymmer på ett trivsamt sätt upp till c:a 26 arbetsplatser.

Till adressen kan man ta sig med buss och tvärbana eller buss och tunnelbana eller med pendelbåt 89 från Stadshuset.

Omgivning

Det industriella arvet finns kvar i byggnadernas arkitektur än idag, men någon industriproduktion sker knappast här längre. Idag huserar här bland annat populära Restaurang Lux i grannhuset. I kvarteren finns även matbutik och lunchrestauranger som gör detta till ett trivsamt kontorsläge för företag som sökt sig bort från det trånga city och vågat ta steget mot en mer harmonisk arbetsmiljö nära vatten och grönska, utan att för den delen förlora närheten till stan.

Övrigt

Det charmiga tegelhusområdet nere vid vattnet på Lilla Essingen byggdes i början av 1900- talet när AB Lux behövde en större fabrik för att tillverka sin fotogenlampa, Luxlampan. 1908 började dammsugare tillverkas här, något som grundlade Lux, senare Electrolux, ställning som en av världens vitvarujättar.

Kontakta annonsör
Rikard Améen
073-688 40 78
rikard@newproperty.se


Utvalda lokaler från New Property Group AB i Kungsholmen

Liknande lediga lokaler i Kungsholmen